Bursa acțiuni

Interviu cu Jordan Belfort - Lupul de pe Wall Street

Jordan Belfort - Lupul de pe Wall Street

   Este o întreagă nebunie despre ultimul film în care joacă Leonardo di Caprio - The Wolf of Wall Street" (apărut în 2013 - trailer-ul este aici), film care prezintă viața brokerului Jordan Belfort.

   Filmul este ecranizarea cărții cu același titlu, pe care o poți găsi la librăria Libris (versiunea în limba engleză).

   Un interviu plin de lecții de viață cu celebrul broker poți să-l urmărești pe Youtube:

Tags: 

Wall Street și Boiler room - filme de referință

   [Update]

The wolf of Wall Street   Încă un film pe care doresc să ți-l supun atenției este "The Wolf of Wall Street" (apărut în 2013 - trailer-ul este aici), în regia lui Martin Scorsese (este, deja, garanția unui film foarte bun), avându-l ca actor principal pe Leonardo di Caprio (mai are nevoie de prezentare ?!).

   Povestea este aproape previzibilă: căderea broker-ului de succes, crezând că banii îl țin mai presus de oricine și orice. Domnia se plătește...

 

 

 

   Pentru cei care doresc să-și facă o primă idee despre ce înseamnă a fi broker pe piața de acțiuni, atunci ar trebui să urmărească (cel puțin) două dintre filmele clasice pe această temă.

Wall Street   Primul film care merită a fi menționat este "Wall street" (realizat în 1987) - cum altfel putea să se numească ?!

   Filmul prezintă povestea ficțională a unui tânăr broker, Bud Fox, care în dorința sa disperată de a deveni bogat, devine omul de încredere al lui Gordon Gekko, un om de afaceri de succes și foarte bogat, dar în același timp fără nici un fel de scrupule.

   Sloganul filmului este Fiecare vis are un preț (Every dream has a price).

Tags: 

Subscribe to RSS - Bursa acțiuni